Blog

Nar visste ni att ni ville vara sammanlagt och bo sammanlagt?

Sjalv far en bit fragor ifall hur sjalv traffade Victor och annu mer foljdfragor ifall dejtingappen Tinder. Det ar ett dramatisk materia sa sjalv forstar att folk fragar och jag delar beredvilligt med mig, sa sporja gallande om ni undrar nagot! Det gar tillika bra att stalla fragor till Victor, det hade bra varit forvanad om han gjorde ett likartad inlagg, fast fran hans synsatt?

Jag tanker att detta inlagget ska atnjuta utga fran ett bud som sjalv fick fran min kompis Maja forut ett tag sen:Emmaaa, du ar ju helt fullgod och jag ar sa glad forut din skull att du inneha hittat din stora karlek! Det ar sa inspirerande pro mej att lite ta fraktion fran att det AR mojligt att lite allt anda! Nu inneha ju ditt pa det torra sa sjalv (och bevisligen fler an mej) ar sa fragvis pa att ringa hora hur det gick till! Hur sag din tinderprofil ut? va utfor man kungen forsta dejten? Hoppas du vill avskilja med dig i sinom epok! otaliga krailjen!

Hur sag uppsyn Tinderprofil ut?

Sjalv trodde det skulle kannas enkelt att kasta bort ihop en profil till Tinder. Det ar bra enkom att skriva vem man ar, va man gillar och baksida av underben man soker? Men det varje faktiskt lite klurigt… sjalv tankte ofta kungen va andra skulle avhalla uppsyn Tinder-profil och att jag inte ville skammas for den ifall nagon yrkesbroder skulle kika – pinsamt! Tillslut lyckades jag forfatta nagra rader som beskriver undertecknad riktigt sa bra:

Sjalv ar en obotligt social, glad och social tjej som alskar att fardas (beredvilligt till solen), fortara god mat, umgas eller kika en film i smakligt klubb. Sjalv tycker att romantik ar ratta kryddan i relationer och jag uppskattar goda konversera, garna kvar ett glas rott ?? Jag arbetar som projektledare och trivs himla bra med karna jobb. Sjalv inneha tvenne manniskobarn 6 och 3 ar, men vill beredvilligt ha fler i framtiden. Soker uppsyn saknade pusselbit!

Hur hittar man precis kungen Tinder?

Jag hade hort fran manga att Tinder ar en ”knullapp” och att det ej varenda nagon ide att ge sig ut dar sa jag borjade minsann ej kungen Tinder. Sjalv borjade med Match, men insag typ hastigt att den appen synnerligen INTE var nagot pro undertecknad. Den ar lyxig, fullstandigt pro lyxig, vilket utfor utbudet enormt italienska kvinnor Г¤ktenskap begransat. Jag bestamde mig pro att utprova Tinder, men rensade bort allting som ej varenda seriost genom att initiera alla konversationer med:

– hur sa soker du kungen Tinder enar? (Enda ratta svaret pro mig var ”En serios relation”, andra losning som ”jag vet inte” eller ”det blir baksida av underben det blir” gick coolt bort)– Har du avkomma? Foljdfraga: Vill du ha barn?– va jobbar du med? (Det varje inte viktigt for mej med ett fancy jobb, men det varje betydelsefullt pro mig att ses nagon som var fristaende. Ett bestamt spar pa det ar utbildning eller ett kvalificerat sysselsattning som kraver att man ar driven).

Jag upplevde att jag vanligtvis fick arliga besvarande nar jag fragade alldeles i inledningen fran en konversation. Sa sjalv hoppades kungen att detta skulle salla bort all killar som var ute efter fel faktum och i slutandan utmynna sann gosse forut undertecknad. Det gjorde det, men sjalv kunde aldrig i mina vildaste fantasier anta att jag skulle hitta mina drommars dromman!

Ar ni intresserade fran att hora om Victors tinder och hur sa han tyckte och tankte? Bomba oss beredvilligt med fragor! Sjalv kommer plita om var forsta dejt och respondera kungen fler fragor i eftertradande inlagg ?? Men nu ar uppsyn forfragan till er; har ni traffat er stora karlek gallande natet? Kanske samt kungen Tinder? Hur traffades ni i sa fall och baksida av underben tyckte ni om natdejting?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *